smart hin Home Automation
Hem
Support

Privata bostäder

Alla privata bostäder borde i dag ha en smarthin styrningslösning. Den vill "lysa upp" din vardag och ge dig en rad fördelar som: · Enkelthet · Ekonomi · Trygghet

Enkelthet

En styrningslösning med rumspanel skall vara like lätt att använda för hela familjen som med traditionella brytare. Det är därför viktigt att brytarpanelerna har enkla funktioner och är snygga att se på. Vi på smarthin tycker vi kan erbjuda mycket eleganta och användarvänlige brytare.

Ekonomi

Vårt system har du råd med. Vid smart användning vill du snabbt kunna spara in stora delar av investeringen. Du kan på ett intelligent sätt stänga av eller reducera bruk av ljus, värme och annan elektrisk utrustning som drar mycket el

Trygghet

· Om brandvarnaren varnar om rök/brand ger det extra trygghet om allt ljus tänds samtidigt. · Är du på semester kan du simulera att någon är hemma i bostaden genom att ljus, persienner och musik sätts på och stängs av vid förutbestämda tidpunkter · Via telefonen kan du ha full kontroll på bostaden. Du kan fjärrstyra, övervaka via kamera och mottaga varningar.

Flexibilitet

Det är skönt att inte behöva springa runt i bostaden och släcka ljus eller ändra värmen. Hela bostaden kopplas enkelt i ”borta” läge genom en knapptryckning på panelen vid entrédörren. Motsvarande gäller för att ställa i ”natt” läge genom en knapptryckning på panelen t.ex. vid sängen. Undrar du vad utomhus temperaturen är? Glömde du att dra ur strykjärnet? Allt detta och mycket mera kan du göra med SmartHin.

Dyrt?

Detta är en av dom trevligaste överraskningarna från SmartHin. Möjligheterna vi erbjuder motsvarar de bästa på marknaden till ett väsentligt lägre pris än våra konkurrenter.